Warning: getimagesize(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/narrific/public_html/domains/sdarchitects/application/node/project-controller.php on line 195

Warning: getimagesize(http://sdarchitects.com.sg/media/project/22_53e2e4e509422.jpg): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/narrific/public_html/domains/sdarchitects/application/node/project-controller.php on line 195
WOSE Clubhouse - SD Architects LLP

WOSE CLUBHOUSE

WOSE Clubhouse

  • Client: -
  • Location: -
  • Height: -
  • Site Area: -
  • Floor Area: -
  • Rooms: -
  • Floors: -
  • Commenced On:
    -
  • Completed On:
    -
  • Print This Project

The essence of life is not a "feeling of being", but a sense of participation. It is expressed primarily in terms of time and space. The concept for this clubhouse design is strongly influenced by the climate, terrain and the site constraints. Being a "gateway" building, the design takes an inward looking planning layout. Screen walls, landscaping and water features segregate the site from the busy roads and curious passers-by. Expressing the principles of tropical living, the clubhouse has been designed with deep overhangs, lush landscaped areas, cooling water features and airy open landscaped courtyards.